Χριστούγεννα Boxing Day και στοίχημα

by

Χρονιά πολλά ,με υγεία σε όλους και στις οικογένειές σας

Boxing Day σήμερα στο νησί γιατί το ποδόσφαιρο είναι κάτι περισσότερο από γιορτή και το γιορτάζουν που αλλού μέσα στα γήπεδα .

Tottenham – Southampton

Από αήττητο 5 νίκες και 1 ισοπαλία στα αντίστοιχα τελευταία εντός της η Τοτεναμ που συνολικά εντός έχει 5-3-1 με 16-6 γκολ . Οι “αγιοι” θα πάνε να παίξουν σε μια έδρα που δεν τους πάει καθόλου με 7 ήττες (7-1-2) στο Λονδίνο . Γενικά είναι ομάδα που δύσκολα παίρνει βαθμούς εκτός 1-3-4 με 5-10 γκολ .Το θετικό εαν μπορεί να πει κανείς είναι ότι δεν δέχεται πολλά γκολ. Αξιο αναφοράς ότι 5 στα 8 εκτός εχουν τελειώσει με 2-3 γκολ. Δύσκολα δεν θα πάρει το 3ποντο η Τότεναμ σε παιχνίδι που είναι οριακά στο Over .

στοίχημα : Tottenham & Under 3.5  απόδοση : 2.10  Stoiximan

στοίχημα : 2 or 3  goals  απόδοση : 2.05   Bet365 

 

WBA – Everton 

Πολλή κακή η πορεία της Γουeστ Μπρο εως τώρα αφού αγνοεί την νίκη 17 παιχνίδια συνεχόμενα . Εντός σκοράρει ναι μεν αλλά δέχεται γκολ πολύ εύκολα και της στοιχίζει. Η Εβερτον σε καλό φεγγάρι ,έρχεται φορμαρισμένη με  αήττητο 6 αγώνων 4-2-0 αλλά με μόλις τα 2 εκτός (1 νικη -1 ισοπαλία) . Αμυντικά είναι κακή εκτός και δέχεται αρκετά γκολ ,οπότε δεν θα μου έκανε καθόλου έκπληξη να πάμε σε παιχνίδι με πολλά γκολ .Με  την απόδοση μάλιστα που προσφέρεται στα μάτια μου είναι value

στοίχημα : Over 2.5   απόδοση : 2.50   Bet365 

 

Watford – Leicester

Χωρίς νίκη στα τελευταία της 6 η Γουότφορντ (0-1-5) .Εντός μέτρια γενικότερα με 2-3-4 και 11-20 γκολ Ομάδα ή του ύψους ή του βάθους χωρίς σταθερότητα και που δεν μπορείς εύκολα να προβλέψεις και πολύ περισσότερο να εμπιστευθείς . Η Λέστερ αν και “μέτρια” δείχνει πιο ομάδα , εκτός παλεύει πολύ τα παιχνίδια της  αλλά και έχει και εύκολο γκολ. Πιστεύω ότι η Λεστερ  “δεν θα χάσει”

στοίχημα : Leicester 0.0 AH  απόδοση : 2.10   Bet365 

 

Milddlesbrough – Bolton 

Μέτρια η Μπόρο αφού εντός έχει χάσει πολλούς βαθμούς έχοντας 6-2-3 και 13-9 γκολ. Από την αλλη έχουμε την Μπόλτον που το καλύτερο που έχει πάρει εκτός είναι η ισοπαλία 0-5-6 αλλά με 8-22 γκολ .Περισσότερο λόγω της αμυντικής αδυναμία της Μπόλτον θα πάω στον “εύκολο” ασσο εδώ .

στοίχημα : Milddlesbrough -1 AH  απόδοση : 1.86   Bet365 

 

Ακολουθείτε μόνο σε ότι συμφωνείτε. Καλή επιτυχία σε ότι κι εαν επιλέξετε 


Ακολουθήστε μας σε Facebook και Twitter για να ενημερώνεστε άμεσα για ότι συμβαίνει στο picknbet.net

Share this…Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInDigg thisShare on StumbleUponShare on TumblrShare on Reddit