Πίνακας Προγνωστικών Ποδοσφαίρου – 01/04/2017

by
Καλημέρα φίλοι μας και καλό μήνα !!!

Δείτε παρακάτω τα σημερινά αυτοματοποιημένα προγνωστικά με βάση τις αποδόσεις. Στον Πίνακα για κάθε παιχνίδι με συγκεκριμένη τριάδα απόδοσης 1-Χ-2 παρουσιάζεται το ποσοστό επαλήθευσης % σε μια μεγάλη βάση αρχικών αποδόσεων.

Δλδ π.χ για την απόδοση 1.50-4.40-7.70 το 60% έχει έρθει άσσος, 20% ισοπαλία και 20% διπλό. Ομοίως και για τα Ημίχρονα, Over-Under κ.α

Ακολουθήστε μας σε Facebook και Twitter για να ενημερώνεστε άμεσα για ότι συμβαίνει στο picknbet.net

Διαβάστε για το ποιοι είμαστε εδώ

Σας ευχαριστούμε για τα καλά σας λόγια σε μηνύματα στο facebook καθημερινά. Τα κερδισμένα δελτία που μας στέλνετε δηλώνουν πολλά. Όλα είναι θέμα καλή χημείας στις επιλογές σας. Εμείς πάντα λαμβάνουμε υπόψη μας τα σχόλια-παρατηρήσεις σας και προσπαθούμε για το καλύτερο.

Μετά από δικιά σας απαίτηση έχουμε ήδη προσθέσει και την πρόβλεψη για το Ημίχρονα, το 2ο ημίχρονο, το Over-Under 1.5, το Over-Under 2.5, το Over-Under 3.5 και το Goal-No Goal στον πίνακα αυτοματοποιημένων προγνωστικών με βάση το δικό μας αρχείο αποδόσεων που δεν θα βρείτε πουθενά αλλού.

Καλή επιτυχία  !!!

Διαβάστε για τους Κανόνες Επιβίωσης στο Στοίχημα

Διαβάστε περισσότερα για το Ασιάτικο Χάντικαπ (AH) εδώ

Share this…Tweet about this on TwitterShare on FacebookEmail this to someoneShare on Google+Pin on PinterestShare on LinkedInDigg thisShare on StumbleUponShare on TumblrShare on Reddit